Uitval zonnepanelen bij felle zon
In Woudenberg neemt het aantal zonnepanelen die uitschakelen bij felle zon in een hoog tempo toe. Er zijn al een behoorlijk aantal meldingen bekend van grote en kleine installaties die bij felle zon uitschakelen. De energiecoöperatie ZonopWoudenberg heeft het initiatief genomen voor een meldpunt zodat er geïnventariseerd kan worden hoe groot het probleem is en er gerichte actie ondernomen kan worden richting Stedin.
Formulier Meldpunt
Graag horen we jouw ervaringen met de uitval van zonnepanelen bij felle zon. Je kunt je ervaring via onderstaand formulier aan ons doorgeven. Wij gaan de meldingen verzamelen, een plan maken om de problemen aan de juiste instanties door te geven en onderzoeken welke oplossingen beschikbaar zijn. Helaas kunnen we niet garanderen dat we de problemen ook daadwerkelijk kunnen verhelpen. We gaan ons best doen en houden je op de hoogte. Je kunt je melding ook doen per email naar meldpunt@zonopwoudenberg.nl
Wij hebben jouw volledige naam nodig om je melding te kunnen verwerken.
Wij hebben jouw emailadres nodig zodat wij je op de hoogte te houden.
Wij hebben jouw adres nodig om het problem te kunnen localiseren.
Wij hebben jouw adres nodig om het problem te kunnen localiseren.
Wij hebben in het kader van de AVG jouw toestemming nodig om jouw gegevens op te slaan.
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacy richtlijnen en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
logo zonopwoudenberg groot
ZonopWoudenberg
Van Gendtlaan 22, 3931 AN Woudenberg
info@zonopwoudenberg.nl
06 51 34 84 11

© Coöperatie vereniging ZonopWoudenberg U.A. 2021-2023
Alle rechten voorbehouden.