OVER ONS
In nauwe samenwerking met de Stichting Duurzaam Woudenberg hebben de volgende Woudenbergers ZonopWoudenberg opgericht: Rien Morren, Henk Boom (bestuurslid), Henk van de Wetering (secretaris), Chris van Lith (voorzitter), Johan Overvest (bestuurslid) en Rob Kröber (vertegenwoordiger SDW). Het initiatief drijft volledig op vrijwilligers, zonder commerciële banden.
De doelstellingen van onze energiecoöperatie zijn ten eerste om zonne- en windenergie voor iedereen in Woudenberg bereikbaar en betaalbaar te maken: huurder, eigenaar en VVE-er. Ten tweede om mee te werken aan de realisatie van grotere projecten als zonneparken en windmolens waarbij draagvlak en voordelige stroom voor lokale bewoners essentieel is.
We werken verder samen met en zijn lid van Energie van Utrecht en Energie Samen. Voor nieuws over de energietransitie in de provincie zie de nieuwssite van Energie van Utrecht.
BELANGRIJKE DOCUMENTEN
ZonopWoudenberg is betrokken bij allerlei projecten en geeft participaties uit. Voor leden en niet-leden die hierbij betrokken zijn of interesse hebben is het belangrijk te weten wat de basis van onze coöperatie is. Hieronder vind je enige belangrijke documenten.
logo zonopwoudenberg groot
ZonopWoudenberg
Van Gendtlaan 22, 3931 AN Woudenberg
info@zonopwoudenberg.nl
06 51 34 84 11

© Coöperatie vereniging ZonopWoudenberg U.A. 2021-2023
Alle rechten voorbehouden.